Nextstep uw Dakdekker in Duinzigt

De netste dakdekkers van Duinzigt en wijde omtrek!

Gratis Inspectie Aanvragen

Ontvang snel een gratis offerte.

Gratis dakinspectie van Nextstep

Regelmatige inpsecties van de staat van uw dak zijn erg belangrijk, dat weet Nextstep Dakwerken als geen ander. Zonder frequente inspecties kunt u zwakke plekken over het hoofd zien met ernstige gevolgen van dien. Een kapotte dakpan of scheurtje in uw bitumen dak vraagt geen grote reparatie, maar als u te lang wacht kan het leiden tot daklekkage die veel schade en hogere reparatiekosten met zich meebrengt. Nextstep Dakwerken helpt u graag door een gratis dakinspectie uit te voeren in Duinzigt. Wij maken uw dak netjes schoon en controleren de staat. Eventuele schade leggen we direct voor om dat zo snel mogelijk te repareren, met uw toestemming uiteraard. Zo voorkomt u grotere problemen in de toekomst.

Gecertificeerd

Nextstep Dakwerken is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf.

Netste dakdekkersbedrijf

Wij zorgen ervoor dat we alles netjes en schoon achterlaten.

Ervaren dakdekkers

Alle dakdekkers hebben vele jaren ervaring in deze branche.

Uw Dakdekker in Duinzigt

Nextstep Dakwerken

De cijfers spreken voor zich

Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf met vele jaren ervaring in het verrichten van dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of nieuwbouw, wij leveren kwaliteit en efficiëntie in alles wat we doen. Onze gediplomeerde dakdekkers zorgen voor een veilige en duurzame oplossing voor al uw dakproblemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Jaren ervaring
0 +
Klanten per maand
0 +
Aantal certificaten
0
Aantal dakdekkers
0

Onze diensten

Hieronder vindt u onze meest gebruikte diensten. Om alle diensten te bekijken klikt u hier

Nokvorsten

Voor het repareren, renoveren of vervangen van nokvorsten bent u bij ons aan het juiste adres.

Daklekkage

Bij Nextstep Dakwerken zijn we experts in het verhelpen van daklekkages. Dit doen we altijd vliegensvlug!

Platte daken

Onze dakdekkers werken veel met platte daken. Door onze ervaring kunnen we elk dakprobleem oplossen.

Dakreparatie

We repareren dagelijks daken, ook vaak in Duinzigt. Wacht niet met het inschakelen van een dakdekker!

Dakinspectie

Wij bieden een gratis dakinspectie aan. Dit omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de staat van zijn dak weet.

Schoorstenen

Onze vakmannen hebben veel ervaring in het repareren, renoveren en vervangen van allerlei soorten schoorstenen.

De netste dakservice van Duinzigt

Wij zijn trots op het feit dat wij de netste dakservice bieden Duinzigt. Tijdens al onze diensten zorgen wij er voor dat we uw dak in goede staat achterlaten. Of we nu komen voor een dakinspectie of reparatie, spoed of geen spoed; wij maken uw dak schoon en laten alles netter achter dan wij het aangetroffen hebben. Andere dakdekkers komen vaak alleen om de klus te klaren. Als de reparatie is gedaan, pakken ze alles in en zijn ze weer weg, terwijl u achter blijft met de rotzooi op uw dak, waar u liever niet wilt komen natuurlijk. Nextstep Dakwerken snapt dit probleem en doet dit wel goed. Wij onderscheiden ons van de andere dakdekkers door eerst alles netjes op te ruimen en schoon te maken, voordat we vertrekken. Hiermee maken wij onze service uniek in de dakdekkersbranche binnen Duinzigt, tot grote tevredenheid van onze klanten!

Meteen een dakdekker spreken in Duinzigt?

Nextstep Dakwerken Duinzigt

Waarom kiest u voor ons?

U heeft keuze uit vele dakdekkers, daarom is het belangrijk dat wij uniek zijn. En dat zijn we zeker! Hieronder ziet u wat ons, onder andere, uniek maakt. 

Nextstep Dakwerken repareert allerlei schade

Heeft u schade aan uw dak in Duinzigt? Dan is het belangrijk om direct de hulp in te schakelen van een ervaren dakdekker die de schade zal repareren. Gelukkig kan Nextstep Dakwerken u helpen. Wij zijn altijd in no time in Duinzigt om u te helpen met uw lekkage

Wat voor schade u ook heeft; de vakmensen van Nextstep Dakwerken kunnen het repareren. Nextstep Dakwerken zit al meer dan 18 jaar in de dakdekkersbranche. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan met allerlei soorten schade op verschillende soorten dakbedekkingen. Denk daarbij aan bitumen, dakpannen, leien en meer. Vooraf aan de reparatie communiceren wij duidelijk met u wat de schade is en hoeveel de reparaties zullen kosten. Bij onze service zullen wij naast de reparaties ook uw dak schoon maken en netjes achterlaten.

Lekkage repareren in Duinzigt

Als u daklekkage heeft, moet dit zo snel mogelijk gerepareerd worden. Dit kunt u niet zelf doen, maar moet u altijd laten doen door professionals om toekomstige verergering van de problemen te voorkomen. De ervaren dakdekkers van Nextstep Dakwerken zijn bekend met lekkages op allerlei soorten daken, en dus ook gegarandeerd de juiste vakmannen voor uw dak. Zij komen zo snel mogelijk langs in Duinzigt om de situatie te bekijken, het probleem vast te stellen en, indien mogelijk, direct op te lossen. Met Nextstep Dakwerken bent u snel van uw vervelende daklekkage af en kunt u weer genieten van een waterdicht & droog huis.

Dit vinden onze klanten

Reviews

Bij Nextstep Dakwerken staan we garant voor kwalitatief hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze gediplomeerde dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten dakreparaties, van lekkages tot gehele nieuwbouw. Wij gebruiken alleen duurzame materialen en zorgen voor een efficiënte en veilige uitvoering van onze werkzaamheden.

Overige reparaties door Nextstep Dakwerken

Naast dat wij schade, zoals lekkages, op alle dakbedekkingen repareren, is Nextstep Dakwerken ook specialist in overige reparaties betreffende uw dak. Heeft u schade aan uw schoorsteen? Neem dan contact op met Nextstep Dakwerken om dit op te lossen. Schade aan de schoorsteen, loodwerk of nokvorst kan daklekkage veroorzaken, dus wees er snel bij. Ook hemelwaterafvoer kunnen ook op meerdere manieren beschadigt of verstopt raken, waardoor er lekkage kan ontstaan. Als u te lang wacht bij zulke schade, wordt de schade groter en de reparatiekosten hoger. Neem daarom bij twijfel altijd contact op met Nextstep Dakwerken. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen!

Duinzigt is een buurt die is gelegen in de wijk Benoordenhout in het stadsdeel Haagse Hout in de gemeente Den Haag, en is vernoemd naar de voormalige buitenplaats Duinzigt, die tot 1884 bij Wassenaar hoorde. Na 1935 is het afgebroken en de wijk verder aangelegd.

Duinzigt wordt begrensd door respectievelijk de Van Alkemadelaan, de Landscheidingsweg, de gemeente Wassenaar en het landgoed Clingendael. De buurt kan in twee delen gesplitst worden. Aan de kant van de Van Alkemadelaan staan huizen en appartementen die niet meer dan drie verdiepingen hebben, aan de Wassenaarse kant werden eind jaren 70 flatgebouwen neergezet waar veel (oudere) welgestelden en liberalen wonen. Daartussen ligt het Willem Royaardsplein, een rechthoekig plein met bomen, omringd door 20 winkels, restaurants en een ABN Amro-kantoor. Verder staan er een bloemenkraam, een viskraam en een kraam met Turkse broodjes. Er is ook een fitnesscentrum. Dit kleine winkelcentrum werd in 1979 opgeleverd.

Tevens bevinden zich in Duinzigt het Huis op de bunker en The American Protestant Church of The Hague.

In het verleden (tot de Tweede Wereldoorlog) lag hier de golfbaan van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Op de Oude Waalsdorperweg is nog altijd het vervallen toegangshek te zien van de oprijlaan schuin door het bosje heen dat leidde naar landgoed Duinzigt en de voormalige golfclub. Het landgoed was ongeveer daar waar nu het gebouw van Saffier-Maison Gaspard de Coligny staat. De golfclub was verderop. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bleef weinig van de golfbaan over nadat de Duitsers er tankgrachten groeven. Vanaf de Ruychrocklaan is nog een van de oude golfholes te zien die zich uitstrekt in Clingendael.

Grenzend aan Duinzigt liggen de hockeyvelden van HDM, de rugbyvelden van Haagsche Rugby Club en de golfbaan van Golf Duinzicht. Op een kilometer afstand is de renbaan Duindigt.

In deze buurt werden recent twee opmerkelijke gebouwen neergezet:

Tussen 1908 en 1953 reed langs het gebied de eerste elektrische trein in Nederland. De Hofpleinlijn van de ZHESM reed van Scheveningen naar Station HS of rechtstreeks naar Rotterdam Hofplein. Er was een halte ongeveer “boven” landgoed Duinzigt. Sinds 1953 reed de trein alleen nog tussen station HS en Rotterdam Hofplein. Dit deel is in 2006 een RandstadRail-lijn geworden. De voormalige spoorbaan boven de wijk werd de Landscheidingsweg naar Wassenaar. Veel later is van de baan naar Scheveningen een fietspad gemaakt.

In het tramplan 1927 was voorzien dat tramlijn 17 (2e) verlengd zou worden vanaf het Nassauplein tot bij de Waalsdorperweg, maar dit ging niet door. In plaats daarvan kwam in 1928 buslijn R bij de wijk, later vervangen door buslijn T. In 1935 liep de Van Alkemadelaan niet meer dood bij de Waalsdorperweg en kon er dus naar Scheveningen gereden worden. Dat ging buslijn S doen. In 1939 werd lijn S al weer opgeheven, wegens de mobilisatie. Tijdens de oorlog werden uiteindelijk alle buslijnen opgeheven. Na de oorlog keerden lijn R en T terug bij de wijk, en ging lijn L tussen Scheveningen en Bezuidenhout rijden. In 1955 werd dit buslijn 23, en die rijdt nog altijd langs de wijk. Maar pas in 1965 ging de eerste buslijn, lijn 5, echt de wijk in, tot op de Theo Mann Bouwmeesterlaan. Tot in 2005 bleef lijn 5 zo rijden behalve sinds 1995 na 20.00 uur, ter compensatie werd lijn 18 dan naar Duinzigt verlegd. In 2005 werd lijn 5 vervangen door lijn 22 en in 2018 door lijn 20.

Rond 1990 dook wederom het plan op voor weer een tramlijn 17 (5e) in deze richting, maar het ging weer niet door.

Vraag gratis\kosteloos een offerte aan

Heeft u dakschade en bent u opzoek naar een betrouwbare en professionele dakdekker bij u in de buurt? Dan bent u bij Nextstep Dakwerken aan het goede adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan om beter inzicht te verkrijgen in de schade en het kostenplaatje. Met uw akkoord hierop gaan we direct aan de slag en zorgen we dat de dakschade verleden tijd is!