Ook een Gratis dakinspectie?

Dakinspectie van Nextstep Dakwerken

Wist u dat het belangrijk is om regelmatig de staat van uw dak te controleren? Het is namelijk van belang om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van dakschade. Nextstep Dakwerken is hier zich van bewust en helpt u graag een handje. Daarom bieden wij gratis dakinspecties aan, uitgevoerd door onze ervaren dakdekkers.

Inspectie Aanvragen

Ontvang een gratis dakinspectie.

Wat is een dakinspectie?

Een dakinspectie is een controle van de staat van uw dak. Er wordt tijdens de inspectie gekeken naar schade of zwakke plekken op uw dak. Deze ontstaan soms door een storm, maar kunnen ook als slijtageverschijnselen ontstaan omdat uw dak ouder wordt. U kunt zelf de dakinspectie uitvoeren, maar het is van belang dat u er wel verstand van heeft en weet waar u naar moet kijken. Daarom raden wij altijd aan om dit te laten doen door experts. De dakdekkers van Nextstep Dakwerken hebben meer ervaring en weten daarom precies naar welke punten zij moeten kijken. Door de jaren heen hebben ze hier een scherp oog voor ontwikkeld, waar u kosteloos gebruik van kan maken!

Meteen een dakdekker spreken?

Laat uw dakinspectie uitvoeren door onze ervaren dakdekkers

Uw dak goed onderhouden is een belangrijke taak die onmogelijk wordt als u niet frequent de staat van uw dak laat inspecteren. Als u namelijk uw dak niet frequent gecontroleerd wordt, kan dat grote gevolgen hebben. Zonder inspecties kunt u niet weten dat u schade aan uw dak heeft tot het te laat is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage. U wilt niet erachter komen dat u daklekkage heeft wanneer er een regenstorm is, maar juist vooraf. Als u te lang wacht, kan de schade zich uitbreiden en nog meer problemen veroorzaken. Dat geldt niet alleen voor lekkages, maar ook voor andere schade. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Neem daarom contact op met Nextstep Dakwerken om een gratis dakinspectie uit te voeren en toekomstige schade en hoge kosten te besparen.

Dakinspectie zonder kosten

Nextstep Dakwerken rekent voor een dakinspectie helemaal geen kosten. Wij weten hoe belangrijk een goed onderhouden dak boven uw hoofd is en maken daarom onze dakinspecties graag toegankelijk voor iedereen. Zonder regelmatige dakinspecties kan er zomaar grote schade ontstaan op uw dak. Hier komen ook weer hoge kosten bij kijken en een heleboel problemen aan uw hoofd. Dit willen we natuurlijk voorkomen!
Door de gratis dakinspectie van Nextstep Dakwerken is dit mogelijk. Wij controleren uw dak op problemen en leggen deze direct na de inspectie aan u voor. Kleine reparaties kunnen we zelfs gelijk oplossen, met uw toestemming uiteraard. Neem daarom vrijblijvend contact op met Nextstep Dakwerken voor een gratis dakinspectie!

Schoonmaakbeurt en dakinspectie in één

Nextstep Dakwerken is trots op onze status als meest nette dakdekkersbedrijf in heel Nederland. In de dakdekkersbranche laten veel bedrijven de daken van klanten niet netjes achter. Ze doen hun taak op uw dak, maar nemen niet de moeite om het even schoon te vegen. Nextstep Dakwerken doet dit wél, ook tijdens dakinspecties. Wij zien de meerwaarde ervan in om een goed onderhouden, gerepareerd én schoon dak te hebben. Daarom zullen wij tijdens de dakinspectie niet alleen kijken naar eventuele schade, maar ook gelijk controleren of er vuil op uw dak zit, wat we dan graag voor u verwijderen. Kleine moeite, groot gebaar!

Wat controleren wij tijdens onze gratis dakinspectie?

Nextstep Dakwerken zal tijdens de dakinspectie alle onderdelen van uw dak controleren op potentiële schade. Het grootste onderdeel is uw dakbedekking. Onze dakdekkers hebben ervaring met alle dakbedekkingen, zoals bitumen, leien en natuurlijk dakpannen. Zij weten waar ze naar moeten kijken om grotere schade voor u te voorkomen. Naast de dakbedekking controleren zij ook uw dakgoot op scheuren of verstoppingen. Indien u een nokvorst en/of schoorsteen heeft, worden ook deze gecontroleerd. Deze controleren is erg belangrijk, omdat schade aan één van deze twee kan leiden tot daklekkage. Met Nextstep Dakwerken weet u dus zeker dat de dakinspectie goed en grondig wordt uitgevoerd.

Direct repareren na dakinspectie

Tijdens de dakinspectie controleren wij uw dak op alle mogelijke schade. Als wij zien dat er slechts kleine schade is die snel gerepareerd kan worden, zullen we dit met u bespreken om meteen op te lossen voor u. Wij vertellen wat de prijs zal zijn van deze reparaties en zullen uiteraard niets doen zonder uw toestemming. Als we zien dat u grote schade heeft, kunnen wij dit niet direct repareren. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden en stellen voor om gratis een vrijblijvende offerte op te stellen. In deze offerte vindt u de kosten van de reparaties en een indicatie van hoe lang de reparaties zullen duren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Nextstep Dakwerken

U kunt met ons contact opnemen voor een gratis dakinspectie als u niet zeker bent of u dakschade heeft of gewoon omdat het tijd is voor een controle. Weet u al dat u dakschade heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Nextstep Dakwerken, zodat we samen kunnen zorgen dat uw dakschade verleden tijd wordt.

Gratis Dakinspectie

Ontvang een gratis dakinspectie.