Nextstep Dakwerken - Beste Dakdekkersbedrijf

Een plat dak laten vervangen door een expert?

Plat dak

Heeft u een plat dak met schade, zoals daklekkage? Laat het dan repareren door de experts van Nextstep Dakwerken . Wij weten hoe we op elk plat dak een reparatie moeten uitvoeren. Er zijn verschillende soorten schade en dus ook verschillende manieren om deze schade te repareren en op te lossen. Zit er bijvoorbeeld een scheur in de dakbedekking van uw platte dak? Dan brengen onze erkende dakdekkers vaak een speciale laag aan bovenop de schade. Het aanleggen van zo’n strook vereist kennis en ervaring. Gelukkig hebben de dakdekkers van Nextstep Dakwerken beiden in overvloed.

Oorzaken dakschade aan platte daken

Er zijn veel verschillende oorzaken waardoor u schade aan uw platte dak kan krijgen. Slechts een paar oorzaken zijn zeldzaam, zoals schade door middel van een brand. Veel voorkomende oorzaken zijn een verstopte dakgoot en scheurtjes in de dakbedekking. Als uw dakgoot verstopt is, kan het water via de dakrand en muren naar binnen dringen. Scheurtjes in uw dakbedekking ontstaan omdat deze krimpt en uitzet als gevolg van hoge temperatuursverschillen. Deze scheurtjes worden na lange tijd steeds groter, wat uiteindelijk lekkage oplevert. Andere gevallen zijn simpel slijtage vanwege veroudering of omdat het dak niet goed onderhouden wordt. Laat daarom de staat van uw dak vaak controleren. Nextstep Dakwerken voert gratis dakinspecties uit, waarbij we uw dak inspecteren op (potentiële schade). Hiermee voorkomt u later extra kosten voor reparaties van grotere schade.

Repareer schade aan uw platte dak snel!

Als u een vermoeden heeft dat u schade heeft op uw dak, neem dan contact op met ons. Bij wat voor schade ook is het belangrijk dat u er vroeg bij bent. Als u te lang wacht, kan de schade namelijk erger worden. Kleine scheurtjes worden groter en leiden uiteindelijk tot daklekkage. Daklekkage brengt grote schade met zich mee. Houtbalken in uw dakconstructie kunnen gaan rotten. Vocht kan uw muren en plafond aantasten en zelfs schimmel veroorzaken, wat slecht is voor uw gezondheid. Als de schade echt erg wordt, kan het water in grote hoeveelheden naar binnen sijpelen of zelfs stromen. In dat geval kunnen alle spullen thuis beschadigd raken, waaronder elektriciteit. Dit brengt enorm veel kosten met zich mee om te repareren. Als we er vroeg bij zijn, kan Nextstep Dakwerken dit voorkomen!

Bitumen dak repareren

Kan Nextstep Dakwerken ook bitumen daken repareren? Dat kunnen wij zeker! Bitumen dakbedekkingen is een goedkope en duurzame dakbedekking. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het erg populair is onder de Nederlandse bevolking. Ondanks de lange levensduur, kan een bitumineuze dakbedekking ook schade oplopen, wat onder andere lekkage kan veroorzaken. Dit willen we natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Nextstep Dakwerken heeft ervaring met bitumen daken. We vinden de beschadigde plek snel en brengen een bitumen reparatiestrook aan om het probleem op te lossen. Met onze ervaren dakdekkers is daklekkage verleden tijd!

Meteen een dakdekker spreken?

EPDM dak repareren

Heeft u een EPDM dak met schade? Schakel dan onze ervaren dakdekkers in voor een reparatie. Wij zijn op elk dak bekend, dus ook EPDM daken. Gelukkig maar, want EPDM daken zijn anders dan bitumen daken. Waar wij op een bitumen dak een reparatiestrook plaatsen, heeft een EPDM dak een polyester verstevigingsmat nodig. Deze heeft dezelfde kwaliteiten als de EPDM dakbedekking; hij scheurt niet snel en is zeer flexibel. Na onze reparatie is uw EPDM dak weer goed onderhouden en in topconditie.

Plat dak repareren: zelf doen of uitbesteden?

Schade aan uw platte dak kunt u het allerbeste uitbesteden aan erkende vakmensen, zoals Nextstep Dakwerken . Onze expert dakdekkers kunnen namelijk de kleinste scheurtjes spotten met speciale apparatuur. Dit is belangrijk om een goede reparatie uit te voeren. Als u zelf de reparatie probeert, maar deze scheurtjes over het hoofd ziet, zit u straks alsnog met de gebakken peren. Bespaar uzelf de energie en laat u compleet ontzorgen door onze dakdekkers. Wij vinden de beschadiging en repareren uw dak snel.

Wij maken uw platte dak schoon

Nextstap Dakwerken is niet zoals de andere dakdekkersbedrijven in Nederland. Wij zijn namelijk de enige in de dakdekkersbranche die een extra service verleend. Waar andere dakdekkers geen aandacht besteden aan schoonmaak, doen wij dat wel. Wij weten hoe belangrijk het is om niet alleen een gerepareerd dak te hebben, maar ook een schoon dak. Daarom maken wij bij al onze diensten uw dak schoon. We vegen het netjes aan en verwijderen vuil, zodat uw dak na ons bezoek er weer stralend uitziet. Dat noemen we pas echt goede service!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor schade aan uw platte dak

Heeft u schade aan uw platte daken en wilt u weten wat de kosten zijn voor reparatie? Neem contact op voor een gratis offerte. Wij maken gratis een overzicht van de reparatiekosten voor uw schade. Zo kunt u zelf overwegen wat de mogelijkheden zijn, maar we hopen dat we snel de schade voor u mogen repareren!

Offerte Aanvragen

Ontvang snel een vrijblijvende offerte.